Verkkokauppa

Yritys

 

IOPARI OY perustettiin itä-suomessa vuonna 2007. Reilussa kymmenessä vuodessa muutosta on kerennyt tapahtua niin maailmassa, yritystoiminnassa kuin yrityksen tuotteissa ja palveluissakin. Siksi IOPARI nykyään erikoistuu myös maatalouden ja teollisuuden erikoisosaamiseen niin uusissa, kuin saneerattavissakin rakennuskohteissa. Rakennuskohteiden lisäksi maahantuonnin tärkeys on kasvanut, ja maatalouteen tarvittavat laitteet sekä tarvikkeet ovat alati tärkeämpi osa liiketoimintaamme.

IOPARI tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina, ja yhteistyöhön ollaankin panostettu viimeaikoina entistä enemmän. Kannamme suurta ylpeyttä siitä, että henkilökuntamme sekä aliurakoitsijamme ovat alansa parhaita koko palveluketjun laajuudelta: suunnittelusta asentamiseen. Me uskomme henkilökuntamme voivan varmistaa sen, että olemme jatkossakin toimialan edelläkävijöitä.

Tarjoamme asiakaslähtöisesti, ammattitaidolla ja kokemuksella rakennuspalvelut sekä laadukkaat rakennustarvikkeet suoraan tuotetoimituksena tai asennettuna.

Toimialaamme kuuluu:
– Uusien ja korjattavien rakennusten suunnittelu ja rakentaminen
– Rakennustarvikkeiden suunnittelu
– Tuotteiden valmistus ja maahantuonti
– Myynti, asennus- ja huoltopalvelut.