Verkkokauppa

Kauppa- ja toimitusehdot

Verkkokauppa

IOPARI OY, y-tunnus 2100554-8, myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Alla olevat toimitusehdot koskevat verkkokaupassamme tehtyjä tilauksia. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Samalla valitaan myös toimitustapa.Tämän jälkeen saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, mikä tarkoittaa sitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Tilausvahvistuksessa näet tilauksen hinnan, johon sisältyy kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu laskulla. Käsiteltyämme tilauksesi, lähetämme laskun sähköpostiisi. Toimitamme tilaamasi tuotteet Matkahuollon/Postin kuljetettavaksi, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet maksutositetta vastaan, toimipaikastamme: Sorsasalontie 7, 70420 Kuopio.

Toimitustapa ja -kulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimituskulut näkyvät saamassasi laskussa. Matkahuollon/Postin kautta toimitettavan tilauksen toimituskulut määräytyvät voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Toimitusaika

Toimitamme tilaamasi tuotteet 3-21 päivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta tuotteesta riippuen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Muuttuneesta toimitusajasta tiedotamme asiakastamme sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, pyydämme ottamaan yhteyttä [email protected] -osoitteeseen tai puhelimitse 0440 277 157.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme sinulle maksetun kauppahinnan. Maksamme hyvityksen todettuamme tuotteen myyntikuntoiseksi. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Mikäli paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdinkuljettajalle, joka laittaa merkinnän rahtikirjaan.