Joustavat parsikalusteet

Filters

Näytetään yksi tulos

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1 tuote

Joustavat parsikalusteet navettaan

joustavat parsikalusteet

Joustavat parsikalusteet on eläinystävällinen navettakalustejärjestelmä, joka rakentuu kestävistä polymeeriputkista, jotka liikkuvat ja joustavat eläinten osuessa putkiin ja palautuvat tämän jälkeen suoriksi.
Lisäksi komposiittijärjestelmä on käytössä hiljainen eikä kolise äänekkäästi verrattuna tavallisiin teräsputkikalusteisiin.

Joustavien parsikalusteiden ansiosta lehmien hyvinvointi paranee sekä kivuliaat vammat, kuten hankaumat minimoidaan. Näistä johtuen lehmät kokevat vähemmän stressiä, lepäävät paremmin sekä maidontuotanto maksimoidaan.

Järjestelmän perustana on kanadalaisen Torenna yrityksen laadukas Torenna FreeStalls -järjestelmä, jonka suunnittelun ja kehittelyn päätavoitteena on ollut lehmien hyvinvointi.

Joustava parsikalustejärjestelmä koostuu säädettävistä niskapuomeista (patentoitu), parrenerottajista, pysty- sekä vaakamallin ruokintaesteistä (patentoitu) sekä monista erilaisista aitauksista ja porteista.

Parsikalusteita on saatavana asennettuna tai toimitettuna niin uusiin kuin saneerattaviin navetta-/pihattorakennuksiin. Voidaan asentaa myös osittain teräksisiin parsikalustejärjestelmiin.

Lataa PDF tai JPEG esite.

Kysy lisää navettakalusteista ottamalla yhteyttä meihin tai pyydä edullinen tarjous täyttämällä tarjouspyyntölomake.

Voit myös kysyä lisätietoja Torenna Freestalls -järjestelmästä suoraan valmistajalta (kieli: englanti):
Lukasz Piasecki, +48 506 426 033, [email protected]

Tilaa: