Muovirakenteet

Filters

1 tuote

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

5 tuotetta

Ympäristöystävälliset muovirakenteet.muovirakenteet

Laadukkaat muoviset lankut ja laudat, jotka sopivat ominaisuuksiensa ja käyttötarkoituksensa pohjalta korvaamaan puuta ja on jopa sitä parempi ilmastonkestävyytensä ja työstettävyytensä ansiosta.

Muovirakenteet valmistettu kotitalouksien muovijätteestä, joten on myös erittäin ympäristöystävällinen, auttaen pienentämään ympäristöämme saastuttavien jätteiden määrää luomalla niille parhaan käyttöalueen ja säästämällä samalla arvokasta puuta.
Ensimmäisessä tuotantovaiheessa käytetyt muovipakkaukset käsitellään uudelleen muoviteollisuudelle sopivaksi raaka-aineeksi.
Toisessa vaiheessa tuotetaan raaka-aineesta painepuristamalla erilaisia muoviprofiileja, joita voidaan käyttää erityisen vaikeissa olosuhteissa ja kestävyyttä vaativissa oloissa, joissa puutavara ei kestä pitkään.

Lankkujen ja lautojen lisäksi saatavana mm.  kylpytynnyreitä.

Tilaa suoraan verkkokaupasta tai ota yhteyttä meihin!

Profiilit


Lisätietoja

– profiilien jatkojalostus on verrattavissa puujalostukseen – materiaali on sahattavissa, jyrsittävissä, ruuvattavissa, lisäksi naulausliitokset ovat jopa kestävimpia ja vahvempia kuin puussa.
– ei lahoa, ei ime kosteutta ja on helppo puhdistaa.
– kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.
– ominaispaino on melkein sama kuin puun, noin 0,6-07 / m³.
– käyttöalue on hyvin laaja – puutarhakalusteet, aitamodulit, terassin päällys- ja alustarakenteet, kukka-ja kompostointilaatikot, jätehuoneet ja vajat, kuormalavat, hiekkalaatikot, hevospilttuut, maatilarakenteet jne.
– raaka-aineena on lämpökäsitelty muovipakkaus elintarviketeollisuudelle ja siten se on täysin vapaa myrkyllisistä aineista.
– ei saa käyttää kantavissa rakenteissa vastuullisissa paikoissa
– takuu 26-30 vuotta

Lataa PDF tai JPEG esite.

Tilaa: