KONEAGRIA 2019

Vuoden paras messuviikko on käsillä kun KoneAgria pärähtää käyntiin torstaina! Me IOPARI maitolinjan puolesta olemme päättäväisesti päivittämässä messulaisten laitteet ja tarjoamme KAIKISTA toimintakuntoisista lypsyroboteista ja -asemista vähintään 10 000 € hyvityksen, kun ostat Fullwood Packon M²erlin lypsyrobotin tai -aseman messuilta.

M²erlin on markkinoiden nykyaikaisin ja edistyksellisin lypsyrobotti. Sen suunnittelussa on käytetty kuudelta sukupolvelta kertynyttä raudanlujaa asiantuntijuutta, jonka ansiosta se on kustannustehokas ja kestävä. M²erlin on uskomattoman hiljainen, energiatehokas ja vaihtoarvonsa erinomaisesti säilyttävä. Sen edullisten huoltojen ja helpon ylläpidon ansiosta ei säästy pelkästään rahaa, mutta myös aikaa. M²erlinin suunnittelussa on otettu huomioon niin ihmisten, kuin eläinten hyvinvointi; sillä kuten tiedämme, hyvinvointi luo tehokkuutta ja varmistaa yhä paremman tuoton sijoitetulle pääomalle. M²erlinin taustalla toimii vahva huolto-organisaatio: ympärivuorokautisesti päivystävä suomenkielinen huoltopäivystys sekä Fullwood Packon tehtaantuki. Euroopan markkinoilla M²erlin on saavuttanut erinomaisen aseman.

Tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä, joten tavataan Jyväskylän Paviljongissa 10.-12.10.2019. Löydät meidät messuosastolta B301.

Tervetuloa!