Verkkokauppa

Rakennusinsinöörin paikka avoinna!

Rakennusinsinöörin paikka avoinna!
2 syyskuun, 2020 IOPARI

IOPARI OY perustettiin Itä-Suomessa vuonna 2007. Reilun kymmenen vuoden aikana muutosta on ehtinyt tapahtua niin maailmassa kuin liiketoiminnassammekin, jonka vuoksi erikoistumme nykyään maatalouden ja teollisuuden erikoisosaamiseen niin uusissa kuin saneerattavissakin rakennuskohteissa. Rakennuskohteiden lisäksi maahantuonnin tärkeys on kasvanut ja maatalouteen tarvittavat laitteet, tarvikkeet sekä lypsyrobotit ovat alati tärkeämpi osa liiketoimintaamme.

IOPARI tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina joten yhteistyöhön onkin panostettu viime aikoina entistä enemmän. Kannamme suurta ylpeyttä siitä, että henkilökuntamme sekä aliurakoitsijamme ovat alansa parhaita koko palveluketjun laajuudelta suunnittelusta asentamiseen. Me uskomme henkilökuntamme voivan varmistaa sen, että olemme jatkossakin toimialan edelläkävijöitä.

Haemme nyt suunnittelutiimiimme rakennusinsinööriä. Jos olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään yhdessä alan ammattitaitoisimmista tiimeistä, voit olla etsimämme henkilö!
Toimenkuvaasi kuuluu mm. rakennesuunnittelu osana tiimiä, asiakaskonsultointi ja osittainen kohdevalvonta.

Odotamme sinulta:
• soveltuvaa insinööritason koulutusta
• CAD – pohjaisten ohjelmistojen hyvää hallitsemista
• aikaisempaa kokemusta rakennesuunnittelusta
• hyvää tai erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Meille tärkeitä arvoja ovat rehellisyys ja läpinäkyvyys, asiakaskeskeisyys ja palvelualttius, ympäristöarvot sekä asioiden tekeminen suurella sydämellä. Henkilöstömme on moninainen ja joukkoon sopii persoonallisemmatkin kaverit: Toivomme siis, että olet pohjimmiltasi hyvä tyyppi. Vastineeksi me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaasi ja kasvaa mukanamme vastuulliseen rooliin.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse lähettämällä CV:si sekä vapaamuotoinen saatekirje. Kutsumme haastatteluun hakemuksen perusteella sopivat henkilöt, mutta ilmoitamme sinulle jokatapauksessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsitkö kenties Service Support – asiantuntijan tehtävää?