Verkkokauppa

Mattilan tilan avoimet ovet järjestetään poikkeustilanteesta huolimatta

Mattilan tilan avoimet ovet järjestetään poikkeustilanteesta huolimatta
25 syyskuun, 2020 IOPARI

Poikkeusjärjestelyt Mattilan tilan avoimissa ovissa

Mattilan tilan navettaprojektia on seurattu IOPARI:n sosiaalisessa mediassa keväästä asti ja projekti on tulossa viimein päätökseen. Tilalle valmistuu IOPARI OY:n rakentama uusi pihatto, jossa on kolme Fullwood Packo M2erlin AMS lypsyrobottia, Fullwood Packo seurantajärjestelmä, JOZ puhdistusrobotti, vasikkakarsinat sekä IOPARI OY:n ilmanvaihtojärjestelmät. Projektista voit lukea enemmän blogissa.

Koronavirusepidemia on sotkenut joukkotapahtumien järjestämistä jo keväästä asti. Myös avoimet ovet kautta maan ovat joutuneet erikoisjärjestelyiden kohteeksi, sillä kaikista tärkeintä on vieraiden ja tilallisten terveys. Vaikka rajoituksiin ja suosituksiin saatiin helpotusta kesällä, niin aluehallintovirasto on päättänyt lisätä turvatoimia koronaviruksen leviämistä hallitakseen lokakuun alusta alkaen. Olemme seuranneet epidemiatilannetta ja hallituksen ohjeistuksia huolellisesti ja arvioineet, että aluehallintoviraston ja THL:n suosituksia kuunnellen voimme järjestää avoimet ovet, tietenkin erityistä huolellisuutta noudattaen ja vaatien:

Avoimet ovet järjestetään 2.10.2020 kahdessa lohkossa, joihin molempiin olemme rajanneet kävijämäärän 200 henkilöön. Ensimmäinen lohko 9:00-12:00 ja toinen lohko 12:00-16:00. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkoilmottautumista. Ilmottautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Ilmottautumisruudussa näkyy päivämäärä, jonka alla on kaksi palkkia. Voit osallistua käyttämällä nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi.  Klikkaa haluamaasi lohkoa ja paina “send”. Jos ilmottautumisesi onnistuu, niin saat siitä vahvistussähköpostin. HUOM, paikkoja on rajallinen määrä ja ilmottautuminen sulkeutuu heti kun paikat ovat täynnä. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin ja niitä kerätään vain kävijämäärän seuraamiseksi ja hallitsemiseksi. Suosittelemme seuraamaan sähköpostiasi siltä varalta, että tapahtuman järjestämiseen tulisi muutoksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse kaikille osallistujille.

Kävijämäärän rajaamisen lisäksi huolehdimme että vierailijoille on tarjolla kasvosuojia ja käsihuuhdetta. Haluamme kuitenkin korostaa tapahtumassa yksilön vastuuta ja muistuttaa kaikkia säilyttämään turvavälit suositusten mukaisena.  Luettehan THL:n ohjeet koronavirustartuntojen ehkäisystä ennen osallistumistanne. 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan. Tehdään yhdessä kaikille turvallinen avoimien ovien päivä!
Lisätietoa sähköpostitse: [email protected] 

Opastusvideo kasvosuojuksen oikeaoppiseen käyttämiseen

Osoite: Nerkoonniementie 973, 74150 Iisalmi