Verkkokauppa

Henkilöstöesittelyt osa 3: Reijo ja Pauli

Henkilöstöesittelyt osa 3: Reijo ja Pauli
7 elokuun, 2020 IOPARI

Henkilöstöesittelyt osa 3: Reijo ja Pauli

Tämän henkilöhaastattelun spottivalossa on esiripun takana viihtyvät työntekijämme 3D suunnittelija Reijo, sekä huoltohenkilökuntamme Pauli ja Sauli. Nämä herrasmiehet eivät paljon parrasvaloissa paistattele, jonka vuoksi mystiikka heidän kohdallaan ei tämänkään esittelyn kautta murene. Lavasteiden takana tai ei, niin mysteerimiehemme ovat kuitenkin , jälleen kerran, erittäin tärkeitä osasia asiakaslupauksiemme täyttämisessä.

REIJO

Jos palvelumme nähtäisiin kronologisena janana, niin sen alkupäässä olisi Reijo. Kun asiakas valitsee IOPARI:n urakoitsijaksi tuotantorakennus projektiin, on rakennusprojektin ensimmäisiä konkreettisia askelia on suunnittelu. Ja koska IOPARI haluaa olla asiakkaalle kumppani, niin päätöksissä pitää kuulua asiakkaan ääni: sen voimme varmistaa perusteellisella suunnittelulla, joka helpottaa rakennusprojektin hahmottamista. Reijo on siis ensimmäinen palveluketjun henkilö, joka auttaa toteuttamaan IOPARI:a sellaisena kun haluamme olla.

Pohjois-Savossa syntynyt ja kasvanut Reijo on omin sanoin itsepäinen ja rento erakkoluonne. Siitä huolimatta työpaikalla Reijon kanssa on helppo tulla juttuun. Asiantuntijuus, jolla suunnitellaan erinomaisia työympäristöjä ja tuotantorakennuksia, on saatu koulutuksen ja kokemuksen yhdistyessä.

JOS REIJO SAISI:

  • Tehdä työkseen mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, hän ei tekisi työtä, vaan mieltäisi tekemisensä ennemmin harrastamiseksi.
  • Minkä tahansa supervoiman, hän ottaisi vahvuuden.

PAULI

Pauli on palvelujanallamme mukana monissa vaiheissa, mutta etenkin kun asennukset saadaan päätökseen, on Paulin aika pitää huolta asiakkaistamme. Huoltotehtävä onkin pitkäaikainen jatkumo, sillä tuotteet ovat käytössä vuosikausia, jonka jälkeen toki haluamme asiakkaan olevan edelleen niin tyytyväinen, että saamme jatkossakin nauttia heidän luottamuksestaan.

Pauliin on siis kova luotto ja häntä pidetään osaavana tyyppinä. Itseään Pauli kuvailee sarkastiseksi ja sopeutuvaksi realistiksi, johon me muutkin voimme samaistua. Paulin kanssa onkin syytä jutella pilke silmäkulmassa.

JOS PAULI SAISI

  • Herättää yhden kuolleen muusikon keikan ajaksi henkiin, hän herättäisi Juicen.
  • Tehdä työkseen mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, hän olisi postilentäjä Australiassa.

SAULI

Sauli on perjantai-iltapäivän vinkeessä kehitelty huoltohahmo, joka esiintyy silloin tällöin viestinnässämme. Kannamme Saulia mukana myös messuilla ja hänen kanssaan saa käydä kuvattavana. Kuvia voi lisätä sosiaaliseen mediaan hashtagilla #servicesauli.

 

 

Kuten aina, yhteystiedot löydät täältä. Seuraavalla kerralla tutustumme hallinnon ja markkinoinnin henkilökuntaan, kun esittelyvuorossa on Ritva ja Tiia!