Verkkokauppa

Henkilöstöesittelyt osa 2: Maitolinjan asiantuntijat Tomi ja Jere

Henkilöstöesittelyt osa 2: Maitolinjan asiantuntijat Tomi ja Jere
23 huhtikuun, 2020 IOPARI

On taas henkilöstöesittelyiden aika ja tällä kertaa perehdymme maitolinjan myyntimaestroihin, eli Tomiin ja Jereen! Nämä herrat ovat asiakastapaamisissa etulinjassa ja etenkin Tomi on monelle asiakkaalle jo tuttu. Jere aloitti IOPARIn riveissä vasta vuoden alussa, mutta on menossa vahvasti mukana itselleen ominaisella vauhdilla.

 

Tomi Hietanen (Myyntijohtaja)

Tomi on IOPARI maitolinjan kantava rakenne. Tomi on aidosti kiinnostunut työstään ja siitä, että hän pystyy ammattitaidollaan tarjoamaan asiakkaalle parhaat ratkaisut. Kiinnostus ja motivaatio työtä kohtaan takaa sen, että Tomi tietää mistä puhuu ja siksi hänen puoleensa on helppo kääntyä, myös henkilöstön sisällä. Parhaaksi asiaksi työssään Tomi nimeää ihmisten kanssa työskentelyn.

Tietopankkina toimiminen ja työn tekeminen erinomaisesti pitää toki kiireisenä. Etenkin, kun välillä tuntuu, että Tomi tekee ainakin kolmen miehen työt ja vielä erittäin hyvin. Tomi itsekin alkaa sekoittaa kiireellisyyden jo luonteenpiirteeksi, jonka lisäksi hän kertoo olevansa empaattinen ja ekstrovertti. Samaistumme siihen, että Tomi on sosiaalinen ja empaattinen työkaveri joka osaa hauskuuttaa muita letkautuksillaan.

Hektisen työn tasapainoksi Tomin voimavarana toimii perhe, jonka lisäksi aikaa löytyy välillä myös kuntosaliharrastukselle sekä eräilylle.

 

JOS TOMI SAISI:

Maitolinjan myyntijohtaja Tomi

– herättää yhden kuolleen muusikon henkiin yhden keikan ajaksi hän herättäisi Elvis Presleyn.

– tehdä työkseen mitä vain maan ja taivaan välillä, hän olisi astronautti.

– minkä vaan supervoiman, hän valitsisi lentämisen ja olisi täysin riippumaton mistään ajoneuvosta tai muusta liikkumista rajoittavasta tekijästä.

 

 

Jere Jokinen (Länsi- ja Etelä-Suomen aluevastaava)

Jere aloitti IOPARIlla vuoden alussa Länsi -ja Etelä-Suomen aluevastaavana. Hän on sukeltanut suoraan syvään päähän ja ottanut tonttinsa haltuun varmoin ottein. Jere on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, jonka ammattitaito perustuu koulutuksen ja kokemuksen jatkuvaan sekä tasapuoliseen kehittämiseen. Parhaaksi asiaksi työssään hän nimeää vastuun ja vapauden yhdistymisen, joka sopii tälle yrittäjähenkiselle miehelle kun nenä päähän.

Jere on kerkeävä tyyppi ja sen lisäksi, että hän on aktiivireserviläinen, musiikki -sekä jenkkiautoharrastaja, hän on myös perheenisä ja kertookin perheen olevan tärkein voimavara. Vaikka valtaosa vapaa-ajasta meneekin autotallissa rassatessa, niin kuulemma vaimon pyynnöstä käydään välillä tuvankin puolella.

JOS JERE SAISI:

Maitolinjan Länsi- ja Etelä-Suomen aluevastaava Jere

– herättää yhden kuolleen muusikon henkiin yhden keikan ajaksi hän herättäisi  Elvis Presleyn tai Frank Sinatran.

– tehdä työkseen mitä vain maan ja taivaan välillä, hän olisi kukas muukaan, kun Suomen Gas Monkey, eli rakentelisi vanhoja jenkkiautoja.

– minkä vaan supervoiman, hän sanoo että Wolverinen voimat olisi mieluisat.

 

 

Tavalliseen tapaan herrasmiesten yhteystiedot löydät täältä. Seuraavalla kerralla yritämme raapaista pintaa syvemmältä ja tutustua hieman 3D suunnittelijaamme Reijoon, sekä huoltohenkilökuntaamme Pauliin (ja Sauliin).