Verkkokauppa

Henkilöstöesittelyt osa 2: Maitolinjan asiantuntija Tomi

Henkilöstöesittelyt osa 2: Maitolinjan asiantuntija Tomi
huhtikuu 23, 2020 IOPARI

On taas henkilöstöesittelyiden aika ja tällä kertaa perehdymme maitolinjan myyntimaestroon, eli Tomiin! Tomi on asiakastapaamisissa etulinjassa ja monelle asiakkaalle ennalta tuttu. Pintaa syvemmällä saattaa kuitenkin olla yllätyksiä, joten katsotaan miten me työtoverit kuvailisimme Tomia ja kuinka hän kuvailisi itseään.

Tomi Hietanen (Myyntijohtaja)

Tomi on IOPARI maitolinjan kantava rakenne. Tomi on aidosti kiinnostunut työstään ja siitä, että hän pystyy ammattitaidollaan tarjoamaan asiakkaalle parhaat ratkaisut. Kiinnostus ja motivaatio työtä kohtaan takaa sen, että Tomi tietää mistä puhuu ja siksi hänen puoleensa on helppo kääntyä, myös henkilöstön sisällä. Parhaaksi asiaksi työssään Tomi nimeää ihmisten kanssa työskentelyn.

Tietopankkina toimiminen ja työn tekeminen erinomaisesti pitää toki kiireisenä. Etenkin, kun välillä tuntuu, että Tomi tekee ainakin kolmen miehen työt ja vielä erittäin hyvin. Tomi itsekin alkaa sekoittaa kiireellisyyden jo luonteenpiirteeksi, jonka lisäksi hän kertoo olevansa empaattinen ja ekstrovertti. Samaistumme siihen, että Tomi on sosiaalinen ja empaattinen työkaveri joka osaa hauskuuttaa muita letkautuksillaan.

Hektisen työn tasapainoksi Tomin voimavarana toimii perhe, jonka lisäksi aikaa löytyy välillä myös kuntosaliharrastukselle sekä eräilylle.

 

JOS TOMI SAISI:

Maitolinjan myyntijohtaja Tomi

– herättää yhden kuolleen muusikon henkiin yhden keikan ajaksi hän herättäisi Elvis Presleyn.

– tehdä työkseen mitä vain maan ja taivaan välillä, hän olisi astronautti.

– minkä vaan supervoiman, hän valitsisi lentämisen ja olisi täysin riippumaton mistään ajoneuvosta tai muusta liikkumista rajoittavasta tekijästä.

 

 

 

Tavalliseen tapaan yhteystiedot löydät täältä. Seuraavalla kerralla yritämme raapaista pintaa syvemmältä ja tutustua hieman 3D suunnittelijaamme Reijoon, sekä huoltohenkilökuntaamme Pauliin (ja Sauliin).