Verkkokauppa

Henkilöstöesittelyt osa 1: Arto ja Markku

Henkilöstöesittelyt osa 1: Arto ja Markku
huhtikuu 3, 2020 IOPARI

IOPARI työllistää vakituisesti 10 ja osa-aikaisesti muutamia henkilöitä. Kaikki meistä eivät ole näkyvillä asiakastapaamisissa, mutta jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta, jolla pyrimme palvelemaan asiakkaamme parhaimmalla mahdollisella tavalla. Siksi päätimme tehdä henkilöstöesittelyt, joissa kerromme vähän tutuista ja vähemmän tutuista kasvoista yrityksessä. Koska henkilöstöesittelyt voivat joskus tuntua tönkölle, niin halusimme kertoa arkipäiväisten asioiden lisäksi myös spesiaalimpia luonteenpiirteitämme. Esimerkkinä, henkilöhaastatteluja tehdessä kävi ilmi, että IOPARIlaisia yhdistää yksi asia; suuri osa meistä haluaisi tutustua paremmin Muumilaakson nuuskamuikkuseen, syitä sen enempää avaamatta.

Palveluiden tarjoaminen onnistuneesti vaatii useamman henkilön työpanoksen.

Arto Väisänen (Toimitusjohtaja, projektivastaava)

Arto on viimeisen päälle hyvä tyyppi. Alkuun Arton asiallinen olemus hämää, sillä todellisuudessa tämä pilke silmäkulmassa asioihin suhtautuva veijari on kaikkea muuta, kun kaavoihin kangistunut. Visionäärisesti ajatteleva työnarkomaani antaa kaikkensa töissä ja rakastaa haasteita, mutta kotiin mennessä hän rauhoittuu hiljaisuuden ja luonnon äärelle ja ottaa mukaansa ihmisen parhaat ystävät, eli hurtat. Arto on huhun mukaan ollut nuorena melkonen ruuhkatukka ja edelleenkin hevi, rock ja huumorimusiikki on lähellä sydäntä.

Arton ammattitaito perustuu raakaan kokemukseen, sillä työuraa on takana jo 45 vuotta. Artolle työn mielekkyys ja haasteellisuus on tärkeä voimavara elämässä, joten yrittäjäksi ryhtyminen on ollut luontevaa. Parhaaksi asiaksi työssä Arto nimeää sen, että ei mene paras nuoruus hukkaan.

JOS ARTO SAISI:

  • herättää yhden muusikon keikan ajaksi henkiin, hän herättäisi Jimi Hendrixin.
  • tehdä työkseen mitä tahansa maan ja taivaan väliltä ilman rajoitteita, hän olisi arkkitehti
  • minkä vaan supervoiman, hän ottaisi kyvyn nähdä tulevaisuuteen.

Markku Miettinen (Hallituksen puheenjohtaja, projektivastaava)

Markku on ennen kaikkea positiivinen heppu. IOPARIn tyylillä Markku on niin ikään asiallinen, mutta vitsikäs tyyppi: kun Markulta kysyttiin mikä hänet ajoi yrittäjäksi, hän vastasi, että nälkä. Markun ammattitaito on yhdistelmä koulutusta ja pitkää kokemusta.

Vapaa-aikaansa Markku viettää metsällä, kalassa ja perheen kesken, jota hän pitääkin tärkeimpänä voimavarana elämässä. Itseään hän kuvailee perusvarmaksi, mihin kaikki meistä IOPARIlla voidaan samaistua. Markku on nimittäin jämpti ja varmasti luotettava.  Markun lempiruoka on muuten oikein tehtynä makaronilaatikko.

JOS MARKKU SAISI:

  • herättää yhden muusikon keikan ajaksi henkiin, hän herättäisi Juicen.
    (Hän kuitenkin rohkeni epäillä, että Juice tuskin heräisi yhden keikan takia.)
  • tehdä työkseen mitä tahansa maan ja taivaan väliltä ilman rajoitteita, hän uhkaa ettei tekisi mitään.
  • minkä vaan supervoiman, hän ottaisi vahvuuden.

Jatkamme henkilöstöesittelyitä kevään mittaan verkkosivuillamme ja seuraavaksi vuorossa ovat maitolinjan spesialistit, eli myyntijohtajamme Tomi ja Etelä-ja Länsi-Suomen aluevastaavamme Jere.

Henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.